Arbejdet som kapelmester inden for teater i Danmark og udland, baner vejen for et stort netværkEn stor del af den know how, som Balthazar Music repræsenterer, stammer fra et mangeårigt virke inden for musikteater og musicals.

Vi har været indvolveret i mere end 60 produktioner, hvor vi har haft det musikalske ansvar. Det betyder at vi har stået overfor omfattende udfordringer, både kreative, kunstneriske og produktionsmæssige som vi har været med til at løse. Det er i dette arbejde at vores metode omkring musikalsk ledelse er blevet udviklet og forfinet.

Kapelmesteren befinder sig ofte i en mellemlederstilling hvilket betyder at man bliver meget trænet i at forholde sig til mange typer opgaver samtidig og arbejde meget fokuseret under pres.


Siden første kapelmesteropgave tilbage i 1992 har vi med op til 5 premierer om året været i løbende kontakt med skuespillere, musikere, musical performere, sangere, direktører, teknikere og mange flere.

Vi har arbejdet for de samme teatre igen og igen og der kommer stadig nye til. Opgaverne dækker alt fra at samle orkesteret, sidde i panelet til auditions, stå for musikalsk indstudering, tegne musikalsk profil og niveau, komponere, arrangere, programmere og ikke mindst at kommunikere. Kommunikation har vist sig at være det allervigtigste i en kapelmesters arbejde.

Se teatercases

Se referenceliste