Test af Soundcloud playersDanske Sommerpicnic


Med Kurt Ravn og tre unge solister i spidsen spillede Christian Baltzers 21-mands orkester en storslået koncert på Jelling Højene. Koncerten, Danske Sommerpicnic var et samarbejde mellem Vejle Musikteater, Balthazar Music, Vejle Kommune og var sponsoreret af Danske Bank. Publikum, som talte op mod 4000, kunne opleve en lang række sange af bl.a. The Beatles, Carl Nielsen, Tim Christensen, musicals og meget mere med suset fra det store orkester.

GARANT koncerter
for Middelfart
Sparekasse 2009


Hvert andet år holder Middelfart Sparekasse deres garantmøder og det var anden gang at Balthazar Music stod for den musikalske underholdning. Her kunne de i alt 6000 tilskuere over 5 koncerter opleve musical highlights fremført af et 20 mands orkester og 8 solister.

 


The Music of Prince

I Odense koncerthus blev der med to udsolgte koncerter leveret lige dele funk, farver og dybde, da Balthazar Music, Odense Symfoniorkester, et formidabelt band og ikke mindst solisterne Xenia Lach-Nielsen, Mark Linn og Christoffer Brodersen opførte premieren på The Music of Prince d. 12. april 2012. Christian Baltzer dirigerede og tog publikum med ind i Princes finurlige og festlige univers - en koncertoplevelse som Fyens Stifttidende gav en score på 5/6.A Night At The Symphony 2012

I en udsolgt koncertsal i Alsion, Sønderborg tog vi sammen med Sønderjyllands Symfoniorkester, formidable solister og et bundsolidt rockband publikum med på en rejse gennem de største sange fra den symfoniske rock. Christian Baltzer dirigerede, Eskild Dohn var konferencier, og med levende fortællinger, orkestrets varme, bandets energi suppleret af video- og lysdesign blev det en stor og nuanceret totaloplevelse.Sommerkoncerter

med Aalborg

Symfoniorkester 2010


Til Aalborg Symfoniorkesters årlige sommerkoncerter stod Balthazar Music for ledelsen af orkesteret og udarbejdelse af det musikalske koncept samt kontakt til solisterne Birthe Kjær og Erann DD. Derudover var Balthazar Music dybt involveret i udviklingen af det lydtekniske koncept samt i udarbejdelse af det musikalske materiale til orkesteret.
 
HØR uddrag af koncerten - klik på pilen

1.HTML5 player
2. Mini Flashplayer. Man kan sagtens have flere playere på samme skærm
3. Flash Artworkplayer


4.ny miniplayer med grå