Kom flyvende fra start og sikkert i mål


En Balthazar Music-løsning forløber i seks faser. Det er nemt for vore kunder, som trygt kan overlade forløbet til Balthazar Music.

 

1. Prolog

Vi lægger op til et samarbejde som kan tilpasses alt efter hvor meget kunden ønsker at blive inddraget i udviklingsarbejdet. Prologen er det første introducerende møde med kunden. Her taler vi om hvilke ønsker kunden har, og hvad vi kan gøre sammen. Vi gennemgår de foreløbige tanker og idéer omkring eventen, og sammen undersøger vi de mulige veje at gå, for at finde den overordnede kunstneriske profil. Efter mødet samler Balthazar Music de overordnede idéer og udarbejder en konceptskitse.


2. Konceptpræsentation

Vi præsenterer kunden for vores koncept, og såfremt det stadig har interesse, arbejder vi videre med en konkretisering, indtil vi står med et konkret tilbud. Tilbuddet er uforpligtende og baseres på et kreativt koncept, som er realistisk i forhold til de fastsatte rammer og budgetter.

Tidsforløb: I forhold til at opnå optimale aftaler med solister og leverandører, bør den konkrete aftale være indgået ikke senere end 6 måneder før eventen.


3. Aftale

Kunden og Balthazar Music indgår en aftale om den pågældende event. Når aftalen er endeligt bekræftet med Balthazar Music, træffer vi de endelige aftaler med vores leverandører. Afhængigt af eventens størrelse og karakter skal der aftaler i stand med solister, musikere, dansere, instruktør, komponister, arrangører samt lyd- og lysteknikere. Netværket af kompetente samarbejdspartnere er essentielt for at sikre et vellykket projekt. Det er den rette sammensætning af teamet, der gør den store forskel.


4. Forberedelse

Når alle aftaler med leverandører er på plads, begynder selve realiseringen af planen. Der skal udfærdiges et lyddesign til arrangementet, hvor vi afstemmer hele det tekniske apparat til det aktuelle projekt. Der skal også laves lysdesign, og måske skal der køre video på storskærme. Der skal skrives og arrangeres musik, så vi har partiturer og orkesterstemmer til dirigent og orkester.


5. Produktion

Produktionen, eller ofte kaldet opløbet, er det sidste intense forløb inden selve eventen. Det er her alle de forskellige teams samles for første gang. Der afholdes prøver med solister, musikere, dansere og andre involverede kunstnere. Det er her scenen, kulisserne og andet bygges, samtidig med at lydteknikerne tester deres systemer. Vi indbyder ofte vores kunde til at overvære en del af denne proces. Det kan være meget interessant, at se sit projekt begynde at tage form, få stillet spørgsmål og være en del af udviklingen.


6. Event

Så er der ”premiere” og alle er klar til at yde det ekstra der er nødvendigt på selve dagen. Det er kulminationen på lang tids planlægning og forberedelse. Vores projektleder sørger for, at alle er på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt og at der er god kontakt til kunden. Der er sommerfugle i maven af spænding og forventning. Ofte er eventen unik og opføres kun én gang, så der er ikke råd til fejltagelser. I forhold til dokumentation af selve eventen har vi altid en fotograf på stedet. Der er også mulighed for efterfølgende, at producere en CD med en lydoptagelse af eventen.