Christian Baltzers Orkester er et topprofessionelt
underholdningsorkester


Orkestret, som består af 21 musikere, mestrer et meget bredt repertoire – lige fra den bløde klassiske genre til den mest pågående og markante pop- og rockmusik. Uanset den musikalske stil er det altid: Vellyd så taget letter!
Idéen bag Christian Baltzers Orkester er at kombinere rock, pop og jazz med musikteater og den store symfoniske musik. Christian Baltzers Orkester tager de bedste elementer fra disse verdener og gør dem tilgængelige for dig til din event. Denne idé bygger på dirigentens omfattende virke indenfor professionelt teater, musicals samt musik i klassiske og rytmiske genrer.

Orkestret er opbygget omkring en yderst kompetent kerne af musikere som er specialiseret i at bevæge sig frit mellem de mange musikalske genrer. Gennem lange turnéer, store og små koncerter samt utallige events har dirigent og musikere fundet ind til kernen i godt musikerskab. Det betyder at Christian Baltzers Orkester går til opgaven med en entusiasme der kan mærkes helt ned på bagerste række. Dirigent og musikere er ikke bange for at tage en ny udfordring op, og der leveres et professionelt og uforglemmeligt resultat, uanset hvilken event vi står overfor. Christian Baltzers Orkester har bl.a. leveret til Dong Energy, Fiberline og Middelfart Sparekasse.

Effektiv produktion, god stemning, stor fleksibilitet og selvfølgelig altid godt resultat!


Læs mere om dirigent Christian Baltzer

Koncepter