Sommerkoncerter med Aalborg- og Sønderjyllands Symfoniorkester 2012

I august var der dømt ægte Las Vegas-stemning, da Aalborg Symfoniorkesters årligt tilbagevendende sommerkoncerter løb af stablen. Christian Baltzer dirigerede fire koncerter i Nordjylland inden turen gik sydpå til Kolding, hvor Sønderjyllands Symfoniorkester kunne indvie sin nye flotte udendørsscene.

Solister var Jette Torp og Bobo Moreno, som gjorde et fremragende job med at formidle koncerten. En koncert som tog publikum med til Vegas - med numre fra de store glamourøse shows - og tilbage igen med danske sange, leveret så de gik lige i hjertet.


Se Jyske Vestkystens artikel her og TV Syds indslag her


Rock at the Symphony

D. 19. april tog vi sammen med Aalborg Symfoniorkester, et stærkt solist-hold og et slagkraftigt band publikum med på en musikalsk færd med energisk rock, guitarsoli og suset fra orkestret, som blev fuldendt med storskærm og rocklys. Christian Baltzer dirigerede og med musik af bl.a. Queen, Led Zeppelin, The Beatles og Toto blev det et brag af en koncert!The Music of Prince

I Odense koncerthus blev der med to udsolgte koncerter leveret lige dele funk, farver og dybde, da Balthazar Music, Odense Symfoniorkester, et formidabelt band og ikke mindst solisterne Xenia Lach-Nielsen, Mark Linn og Christoffer Brodersen opførte premieren på The Music of Prince d. 12. april 2012. Christian Baltzer dirigerede og tog publikum med ind i Princes finurlige og festlige univers - en koncertoplevelse som Fyens Stifttidende gav en score på 5/6.A Night At The Symphony 2012

I en udsolgt koncertsal i Alsion, Sønderborg tog vi sammen med Sønderjyllands Symfoniorkester, formidable solister og et bundsolidt rockband publikum med på en rejse gennem de største sange fra den symfoniske rock. Christian Baltzer dirigerede, Eskild Dohn var konferencier, og med levende fortællinger, orkestrets varme, bandets energi suppleret af video- og lysdesign blev det en stor og nuanceret totaloplevelse.

Sommerkoncerter med Aalborg Symfoniorkester 2011

For tredje år i træk dirigerede Christian Baltzer Aalborg Symfoniorkesters store sommerkoncerter. Publikum kunne opleve en perlerække af klassikere under titlen Toner Fra Strimlen - et filmkoncept med solisterne Søs Fenger og Jimmy Jørgensen.
Skabelsen 2.0 med Sønderjyllands Symfoniorkester

Ved Sønderjyllands Symfoniorkesters store outreach-projekt i marts 2011 udviklede Balthazar Music et innovativt koncept i samarbejde med orkestret. Med rappere, solister, symfoniorkester og kor var der i alt over 300 mand på scenen. Haydns berømte værk Skabelsen var udgangspunktet for et stort tonestrategisk projekt, hvor Balthazar Music udviklede beats og nye noder til orkester og kor og Christian Baltzer dirigerede. Skabelsen 2.0 er en del af regionens kandidatur til titlen som Europæisk Kulturhovedstad 2017. Kulturhovedstadens mission er "Kultur over grænser", hvilket blev afspejlet i Skabelsen 2.0 hele vejen fra det politiske niveau til de enkelte toner.Projektet er fulgt tæt af TVSYD. Se videoen herunder og de 8 udsendelser som TVSYD lavede om Skabelsen 2.0.Læs DR's artikel om Skabelsen 2.0 på DR Kultur


Sommerkoncerter

med Aalborg

Symfoniorkester 2010


Til Aalborg Symfoniorkesters årlige sommerkoncerter stod Balthazar Music for ledelsen af orkesteret og udarbejdelse af det musikalske koncept samt kontakt til solisterne Birthe Kjær og Erann DD. Derudover var Balthazar Music dybt involveret i udviklingen af det lydtekniske koncept samt i udarbejdelse af det musikalske materiale til orkesteret.

Hør uddrag af koncerten, klik på pilen


A Night At The Symphony 2010


I marts 2010 Lancerede Balthazar Music den første komplette konceptpakke for symfoniorkester. På programmet var de største sange fra den symfoniske rock. En total oplevelse med lyd, billeder og video. Koncerten blev opført med Aalborg Symfoniorkester og solisterne Maria Lucia, Mark Linn, Bjarne Langhoff og Eskild Dohn.