Danske Sommerpicnic


Med Kurt Ravn og tre unge solister i spidsen spillede Christian Baltzers 21-mands orkester en storslået koncert på Jelling Højene. Koncerten, Danske Sommerpicnic var et samarbejde mellem Vejle Musikteater, Balthazar Music, Vejle Kommune og var sponsoreret af Danske Bank. Publikum, som talte op mod 4000, kunne opleve en lang række sange af bl.a. The Beatles, Carl Nielsen, Tim Christensen, musicals og meget mere med suset fra det store orkester.

Hør uddrag af koncerten, klik på pilen


Middelfart Sparekasses musikalske krønike


i april 2011 kunne Sparekassens garanter opleve en musikalsk krønike, som Balthazar Music havde skræddersyet til eventen. med udgangspunkt i Sparekassens og bankverdenens historie leverede Trine Gadeberg, Christoffer Brodersen og orkestret en historisk musikalsk fortælling. Et festligt show krydret med historier, der vækkede minderne hos publikum.
GARANT koncerter
for Middelfart
Sparekasse 2009


Hvert andet år holder Middelfart Sparekasse deres garantmøder, og det var anden gang at Balthazar Music stod for den musikalske underholdning. her kunne de i alt 6000 tilskuere over 5 koncerter opleve musical highlights fremført af et 20-mands orkester og 8 solister. 

Hør uddrag af koncerten, klik på pilenDong Energy, 2008


Balthazar music spillede til seating af 3000 mennesker til Dongs koncernfest. Der blev udviklet et 25-minutters filmmusikkoncept hvor det 20-mands store orkester spillede kendte filmtemaer som Star Wars, Indiana Jones og James Bond. Koncerten sluttede med ”New York, New York” med Michael Carøe som solist.